Şehit Ömer Öner İlkokulu

WEB https://pendiksehitomeronerilkokulu.meb.k12.tr
Adres : ORHANGAZİ MAH. HAKİM SK. ŞEHIT YALÇIN ARAN ORTAOKULU BLOK NO: 4 PENDİK / İSTANBUL
VİZYON : Kendisini sürekli yenileyen amaca ulaşmayı hedefleyen, Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştiren örnek bir kurum olmak.
MİSYON : Öğrencilerimizi bir üst öğrenime ve hayata çağımız gereklerine, teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde ruh ve beden sağlığı açısından kendisine güvenen teknik becerilerle donanımlı bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :250
Öğretim Şekli :Okulumuzda ortaokul sabahçı, ilkokul öğlenci şeklinde eğitim yapılmaktadır.
Servis :
Ulaşım : Okulumuza Pendik minibüs garajından kalkmakta olan Esenyalı minibüsleri ile pendik geçit durağından geçen 133AK Halk otobüsü ve Kartal yönünden gelen ve D100 üzerindeki birçok duraktan geçmekte olan KM11 İETT otobüsü ile ulaşmak mümkündür.
Yerleşim Yeri : Pendikteki alışveriş merkezlerinden Metro ve Pendorya AVM arkasında kalan okulumuz buradaki alış veriş merkezlerine 15 dakikalık yürüme mesafesindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Pendik ilçe merkezine 5 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :